Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Next level χάρτινο αεροπλανάκι





    Πιστεύω πως όλοι έχουν φτιάξει έστω και μια φορά ένα χάρτινο αεροπλανάκι. Κάποιες φορές όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, με το αεροπλάνο να κάνει σβούρες, να πέφτει κατευθείαν ή να πετάει στραβά. Τώρα, αυτά τα προβλήματα λύνονται με το PowerUp 3.0!


    Το PowerUp 3.0 σου επιτρέπει να ελέγχεις το χάρτινο αεροπλανάκι σου με το smartphone. Πρώτα παίρνεις ένα κομμάτι χαρτί και κατασκευάζεις το αεροπλάνο του γούστου σου. Μετά, προσθέτεις την μικρή προπέλα και το κομμάτι με το πηδάλιο στην πίσω πλευρά του αεροπλάνου. Τέλος, βάζεις το πλαίσιο από ανθρακονήματα στον κεντρικό κορμό (ανάμεσα στο χαρτί που σχηματίζει τα φτερά) και την μπαταρία (προστατεύεται από την πρόσκρουση κατά την ανώμαλη προσγείωση) στο μπροστινό του μέρος. Αυτό το κομμάτι περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες Bluetooth, έτσι ώστε να ανοίξεις το iPhone σου και να το οδηγείς όπως θέλεις.

    Η μπαταρία φορτίζει μέσω mini USB και κρατάει για 10 λεπτά συνεχόμενης πτήσης. Η εφαρμογή σου δείχνει τι θα έβλεπες ως πιλότος του αεροπλάνου, κι έχει επίσης δείκτες εμβέλειας, επιπέδου ώθησης και μαγνητική πυξίδα. Μπορείς να ανεβάσεις ή να κατεβάσεις το αεροπλάνο από την οθόνη σου, ενώ για να το στρίψεις, στρίβεις το iPhone στην κατεύθυνση προς την οποία θέλεις να το κατευθύνεις.

    Το PowerUp 3.0 είναι προς το παρόν πρότζεκτ στο Kickstarter, και μπορείς να παραγγείλεις ένα για $30.


            



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου