Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Browser games





    Παρακάτω θα βρεις μια λίστα από μερικά RPG/Strategy browser games.



Travian GR. Ελληνικός server του γνωστού strategy browser game. Ξεκινάς διαλέγοντας μια φυλή ανάμεσα σε Ρωμαίους, Γαλάτες και Τεύτονες. Δημιουργείς το πρώτο σου χωριό και προσπαθείς να επεκταθείς μαζεύοντας πόρους και κάνοντας επιθέσεις. Πολύ καλοδουλεμένο site, με πάνω από 4000 χρήστες. Για να κάνεις account πάτησε εδώ!



WAR2 Glory. Πολεμικό browser game. Ξεκινάς δημιουργώντας τον στρατιώτη σου, κι από εκεί και πέρα ξεκινά η εκπαίδευση στο στρατόπεδο. Σκοπός να ανέβεις στην ιεραρχία, μεγαλώνοντας το στρατό σου. Για να κάνεις account πάτησε εδώ!




Call of Gods. ΜΜΟRPG browser game. Επιλέγεις φυλή ανάμεσα σε Ξωτικά, Ανθρώπους και Απέθαντους. Ταξιδεύεις σε νεκροπόλεις και μπουντρούμια, ανεβαίνεις lvl και αναβαθμίζεις εξοπλισμό μέσα από διάφορα quest. Για να κάνεις account πάτησε εδώ!



Pockie Pirates. Το γνωστό σε όλους One Piece σε browser game. Μετά την εγγραφή, επιλέγεις χαρακτήρα ανάμεσα σε Swordsman, Navigator, Sniper και Doctor. Πρόκειται για καλοσχεδιασμένο ΜΜΟRPG, όπου γυρνάς σε έναν κόσμο με άλλους παίκτες, μιλάς με NPC για να αναλάβεις quest, γίνεσαι πειρατής μαζί με τον Luffy και μπλέκεις σε διάφορες περιπέτειες. Για να κάνεις account πάτησε εδώ!


             

Metin 2. Πρόκειται για Oriental Action ΜΜΟRPG που ξεκίνησε ως browser game με πολλούς παίκτες παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, και πλέον παίζεται μέσω client που κατεβάζεις στο PC. Αφού δημιουργήσεις λογαριασμό, διαλέγεις ανάμεσα σε 3 βασίλεια (Chunjo, Shinsoo, Jinno) και έπειτα τον τύπο του χαρακτήρα σου (Πολεμιστής, Ninja, Sura, Σαμάνος). Για να κάνεις account πάτησε εδώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου