Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Πως να καταστρέψεις ένα καρπούζι με την δύναμη του μυαλού σου






    Η ώρα που θα καταστρέφουμε πράγματα μόνο με το μυαλό μας έφτασε, χάρη σε ένα ζευγάρι ακουστικά ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος και ένα κανόνι πεπιεσμένου αέρα.

    Η συσκευή σχεδιάστηκε από τους LVL1 στο Louisville Kentucky, και χρησιμοποιήθηκε έτσι ώστε μετά από αρκετά σκληρή αυτοσυγκέντρωση, να σπάσουν με το μυαλό τους ένα καρπούζι σε κομμάτια!


    Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τις μαγικές ικανότητες που απέκτησαν στο Χόγκουαρτς, ούτε να είναι μεταλλαγμένοι, όπως οι X-Men. Το μόνο που χρειάστηκε είναι ένα "πειραγμένο" ειδικό ζευγάρι ακουστικών εγκεφαλικών κυμάτων και ένα C02 κανόνι για να τινάξουν το καρπούζι στον αέρα. Αν συγκεντρωθείς αρκετά, το ακουστικό θα αισθανθεί την δύναμη της θέλησής σου (!!) και θα ενεργοποιήσει το κανόνι, που βρίσκεται κάτω από το καρπούζι.

    Οδηγίες για να δημιουργήσεις το δικό σου "Μind Over Melon" , την συσκευή με την οποία θα καταστρέφεις πράγματα με το μυαλό σου, θα είναι διαθέσιμες σύντομα στο wiki LVL1, αλλά μέχρι τότε παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο και επανέλαβε "τίποτα στον κόσμο πλέον δεν μπορεί να με σταματήσει".



            




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου