Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ο John ΜcAfee, πρωτοπόρος των antivirus και καταζητούμενος για δολοφονία





    O πρωτοπόρος των Antivirus, John McAfee, φαίνεται πως έχει μπλεξίματα, καθώς είναι καταζητούμενος από την αστυνομία του Belize και βασικός ύποπτος για φόνο!


    Σύμφωνα με τον Marco Vidal, επικεφαλής της Μονάδας Καταπολέμησης Συμμοριών της εθνικής αστυνομίας, ο McAfee είναι ύποπτος για τη δολοφονία του Αμερικανού Gregory Faull, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα το Σάββατο βράδυ στο σπίτι του, στην San Pedro Town στο νησί Ambergris Caye.

    Οι κάτοικοι δήλωσαν πως ο Faull ήταν ένας καλός οικοδόμος που καταγόταν από την California Florida. Οι δύο άντρες είχαν διαφωνίες για κάποιο χρονικό διάστημα. Την περασμένη Τετάρτη, ο Faull κατέθεσε επίσημη καταγγελία εναντίον του McAfee, υποστηρίζοντας ότι ο McAfee είχε πυροβολήσει με όπλο και παρουσίαζε επιθετική συμπεριφορά. Αυτή η διαφωνία τους, από ότι φαίνεται, δεν κατέληξε πολύ καλά.

    Ο John McAfee τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Belize, όπου είχε κατασκευάσει ολόκληρο εργαστήριο για φαρμακευτικούς σκοπούς. Ήταν ένας ερασιτέχνης φαρμακοποιός που έβρισκε τεράστιο ενδιαφέρον στα ψυχοτρόπα παραισθησιογόνα. Συγκεκριμένα, για την ουσία MDPV, η οποία απαγορεύτηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, αλλά παραμένει νόμιμη στο Belize, ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται cathinones, και προέρχεται από τα φυτά Khat της Ανατολικής Αφρικής. Ο κύριος Τζον λοιπόν, μάλλον έμπλεξε με τις συμμορίες του Belize και με μυαλό θολωμένο από την μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών κατέληξε να είναι ύποπτος δολοφονίας και καταζητούμενος. Κρίμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου