Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Παράταση Δηλώσεων Μαθημάτων στο unistudent





    Το τμήμα ΗΜΜΥ αποφάσισε να δώσει παράταση στην διαδικασία εγγραφής στο χειμερινό εξάμηνο- δήλωσης μαθημάτων στο unistudent.duth.gr από 17 μέχρι 21 Οκτώβρη




ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ


    Ανακοινώνεται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ότι, σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος κατά την αριθμ.1/16-10-2012 συνεδρίαση, το χρονικό διάστημα υποβολής ηλεκτρονικής εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στην διαδικτυακή πύλη της Πολυτεχνικής Σχολής https://unistudent.duth.gr/main.asp παρατείνεται από 17-10-2012 έως 21-10-2012, στην διάρκεια του οποίου καλείστε να εγγραφείτε στο χειμερινό εξάμηνο, καθώς και να δηλώσετε τα υποχρεωτικά και τα κατ'επιλογήν μαθήματα που θα παρακολουθήσετε κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, καθώς και αυτά που οφείλετε από προγενέστερα μονά εξάμηνα, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ Σ'ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012-2013 !!!

    Επισημαίνεται ότι, κατόπιν λήξης της προαναφερόμενης προθεσμίας καμία δήλωση/αίτηση ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ καισύμφωνα με τον Ν.4009/2011, άρθρο 33, παρ.2, όσοι φοιτητές/φοιτήτριες δεν εγγραφούν για δύο (2) συνεχόμενα ακαδημαΙκά εξάμηνα διαγράφονται αυτοδίκαια από το Τμήμα, γ'αυτό και θα πρέπει να εκτυπώνετε οπωσδήποτε και το αποδεικτικό εγγραφής σας σε κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο. Συμβουλευθείτε το συνημμένο εγχειρίδιο χρήσης της Εφαρμογής Unistudent.

    Σημειώνεται ότι, τα κατ'επιλογήν μαθήματα "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ" 1ου εξαμήνου και "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ" 5ου εξαμήνου ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ οπότε καλείστε να δηλώσετε κάποιο από τα υπόλοιπα κατ΄επιλογήν μαθήματα των εξαμήνων αυτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατόπιν αποστολής της ηλεκτρονικής σας δήλωσης και κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα υποβολής δηλώσεων, υποχρεούστε να ελέγχετε εάν η δήλωση μαθημάτων σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς στο σύστημα. Παρακαλείστε να μην εισέρχεσθε στην εφαρμογή των Γραμματειών κατά τις ώρες 8:30π.μ. έως 9:30π.μ., λόγω εργασιών συντήρησης του πληροφοριακού συστήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου