Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Κάνε μασάζ μόνος σου!







    Όλοι αγαπούν ένα καλό μασάζ. Πως θα σου φαινόταν, αν μπορούσες να είχες ένα χαλαρωτικό μασαζάκι όποτε ήθελες; Η στολή μασάζ eSSAGE έρχεται να αντικαταστήσει τα σπα, το επαγγελματικό μασάζ και τα παρακάλια στους αγαπημένους σου, καθώς σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις στον εαυτό σου μασάζ, μέσω ασύρματου έλεγχου από μια εφαρμογή του κινητού σου.

    Αυτή η στολή είναι κατασκευασμένη από ηλεκτρικά ενεργά πολυμερή που μεταβάλλουν το σχήμα της ασκώντας πίεση, όταν ζητηθεί από ένα ηλεκτρικό φορτίο, που ελέγχεται από σένα, με μια γραφίδα ή το δάχτυλό σου στο Android ή σε μια συσκευή iOS.

    Επειδή αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει
μέσω μιας απλής εφαρμογής, αυτό σημαίνει πως μπορεί να είναι μασέρ σου οποιοσδήποτε σε όλο τον κόσμο: εσύ απλά φοράς τη στολή, αράζεις στον καναπέ σου, και κάπου εκεί έξω υπάρχει ο επαγγελματίας που επέλεξες να εφαρμόζει μια ειδική τεχνική μασάζ πάνω σου. ( εναλλακτικά, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σου κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ, ενώ βρίσκεται μακριά!).

    Η στολή μασάζ έχει δημιουργηθεί με ειδικές τομές και τσέπες, έτσι ώστε να παρέχει μέγιστη ευελιξία και ευκολία στο βάλε-βγάλε. Είναι φτιαγμένη από αντιμικροβιακό πολυπροπυλένιο για να αντιστέκεται σε οσμές- δεν χρειάζεται κατάλληλο μηχάνημα για πλύσιμο, αρκεί ένα καλό σκούπισμα από πάνω μέχρι κάτω. Αποθηκεύεται και φορτίζεται μέσω ασύρματης φόρτισης με την κατάλληλη θήκη του.

    Αυτή η σούπερ στολή μασάζ είναι προς το παρόν, απλά μια ιδέα, και ακούγεται σαν κάτι που θα είχε μόνο ο Tony Stark (Ironman) στην ντουλάπα του, για να χαλαρώσει μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο.
    Παρ' όλα αυτά, περιμένουμε με ανυπομονησία να κατασκευαστεί! Εγώ, πάντως, είμαι πρόθυμος για εθελοντικές δοκιμές...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου