Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Gamers: Sleeping Dogs, Crysis 3, Baldur's Gate

Sleeping Dogs





Είδος: open world action game (τύπου GTA)
Κατασκευαστής: United Front Games, Square Enix Studios
Σενάριο: Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Hong Kong, όπου ο παίκτης διαχειρίζεται τον μυστικό αστυνομικό Wei Shen και πρέπει να αντιμετωπίσεις τους χειρότερους εγκληματίες διεισδύοντας ως έμπιστος στις οργανώσεις τους. Ο παίκτης μπορεί να περιηγηθεί σε ολόκληρο το χάρτη με τη δράση να λαμβάνει χώρα παντού, σε κάθε γωνιά οποιασδήποτε γειτονιάς, είτε σώμα με σώμα είτε με όπλα και αυτοκίνητα, εκμεταλλευόμενος σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να βρει στο περιβάλλον του παιχνιδιού.
Κονσόλα: PC, Xbox 360, PS3
Κυκλοφορία: 17 Αυγούστου



 Crysis 3



Είδος: Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, το gameplay θυμίζει αρκετά το Crysis 2, ενώ τα γραφικά (δείτε τα screenshots) θα σας αφήσουν με ανοικτό το στόμα!
Κονσόλα: PC, Xbox 360, PS3
Κυκλοφορία: Φεβρουάριος του 2013


Baldur's Gate: Enhanced Edition





Είδος: RPG
Κατασκευαστής: Overhaul Games
Σενάριο: Η νέα έκδοση έρχεται με ανασχεδιασμένα γραφικά, βελτιωμένο gameplay και τρεις νέους χαρακτήρες (Neera, Rasaad yn Bashir, Dorn Il-Khan) για να “προσλάβετε”, με αποτέλεσμα να έχουν προστεθεί νέες περιοχές, αποστολές και περισσότερες ώρες gameplay. Επίσης, έχει προστεθεί η αρένα The Black Pits όπου αποστολή σας είναι να κερδίσετε και τα 15 levels (+6 ώρες gameplay).
Κονσόλα: PC, Mac, iPad
Κυκλοφορία: 18 Σεπτεμβρίου
Κόστος: $19.99, προπαραγγελία από τώρα έκπτωση $2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου